I cookie ci aiutano a fornire i nostri servizi. Utilizzando tali servizi, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra.
Zadruga za dobru ekonomiju olakšava izravno kupovanje ekonomski održivih i hranjivih lokalnih namirnica s ciljem značajnog smanjenja opskrbnog lanca od proizvođača do potrošača, te podrške malim lokalnim poljoprivrednicima kroz model „Hrana za dobro“. Ova suradnja spaja male proizvođače organskih proizvoda koji su certificirani od strane Zadruge za dobru ekonomiju kao ekološki osviješteni i održivi. Hrana za Dobro povezuje poljoprivrednike s kupcima, pruža tehničku podršku i „know-how“ te organizira naprednu nabavu, što znači da poljoprivrednici imaju zajamčenu kupnju odrešene količine, a samim time i prihode, pomaže stabiliziranju prihoda tijekom vremena, smanjenju gospodarske nesigurnosti i smanjenju troškova povezanih s prodajom njihovih proizvoda izravno kupcima na lokalnim tržištima (troškovi prijevoza, troškovi stajanja, radnih sati i otpada hrane).

Hrana se može naručiti brzo i jednostavno putem online aplikacije, dostupne na: https://hranazadobro.herokuapp.com

Zadruga naglašava važnost društvene solidarnosti, ekološke održivosti i angažmana građana, a ne samo pružati uslugu članovima Zadruge i kupcima, već aktivno nastojati stvoriti smislene društvene veze povjerenja i solidarnosti.

Zadruga je svjesna subverzivne prirode svojih poslova i smatra svaku kupnju kao politički čin u korist ekonomije usmjerene prema ljudima, ekološki održivih i hranjivih namirnica te lokalnog i regionalnog gospodarskog i društvenog razvoja.

Saznajte više na: http://www.dobra-ekonomija.hr/hrana-za-dobro/zasto-hrana-za-dobro


Commonfare.net è per le persone, con le persone e delle persone.

Vuoi aderire? Avrai bisogno solo di un indirizzo email e non lo useremo mai per altri scopi.

0 Commenti

Non ci sono commenti