Cookies nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje cookies-a.

GLASOVI COMMONERA

Over ons

Hallo,

Goed dat je hier bent!

Wij zijn Daniela en Merel en samen zijn wij het kunstproject Museu da Crise gestart in 2011. Met dit project proberen we 'de crisis' in een museum te stoppen en zo een ding van het verleden te maken. Daar kunnen we heel lang over praten, maar dat bewaren we voor een volgende keer ;) Als je nu al meer wilt weten kan je www.museudacrise.net bezoeken.

Aan het werk bij de #commonKiosk in Den Haag


Binnen het project Commonfare zijn wij verantwoordelijk voor de pilot in Nederland. We werken in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam en in die drie steden proberen we zoveel mogelijk mensen te betrekken. We organiseren bijvoorbeeld ontwerp workshops om samen met mensen de vormgeving maar ook de functionaliteit van commonfare.net te bedenken en verbeteren. Wil je meedoen, stuur dan een mailtje naar merel@commonfare.net.

Naast de workshops doen we ook onderzoek naar zogenaamde 'good practices'; mensen en projecten die al bestaan en waarvan wij denken dat ze belangrijk zijn voor Commonfare. Op deze plek zullen we verslag doen van wie en wat we allemaal tegenkomen.

We spreken elkaar!

Commonfare.net je za, sa i od ljudi.

Želite li se pridružiti? Trebat će vam samo email adresa koju nikada nećemo koristiti u druge svrhe.

0 Komentara

Nema komentara