Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.

COMMONERS VOICES

Commonfare Poziv za priče: Napišite priču i sudjelujte na radionici u Pragu!

Dragi Commoneri,

Commonfare.net je platforma osmišljena za informiranje, poticanje i povezivanje ljudi diljem Europe u zamišljanju i stvaranju pravednijeg društva utemeljenog na solidarnosti građana, općem dobru i društvenoj pravdi. Ova platforma je u nastajanju i postat će ono što mi, Commoneri, stvorimo od nje.

U tom duhu, sa zadovoljstvom objavljujemo naš zadnji poziv za Zajedničke priče! Podijelite svoje ideje kako socijalna poduzeća mogu pridonijeti društvenoj pravednosti i boljem društvu u Europi. Ako je vaša priča odabrana, Commonfare će vas poslati na Commonfare radionicu o socijalnim poduzećima koju organizira Fakultet humanističkih znanosti u Pragu, Češkoj Republici 15. travnja. Sami workshop traje jedan dan i biti će na češkom jeziku. Commonfare vam nudi besplatan put, sudjelovanje na radionici , i vikend u Pragu od 13. do 15. travnja 2019.

Commonfare pokriva troškove putovanja i smještaja, kao i dnevnice za maksimalno uživanje u Pragu.

Zainteresirani? Evo što trebate učiniti:

1. Postanite Commoner prijavom na commonfare.net

2. Pokažite nam vaš interes za sudjelovanje na Commonfare radionici u Pragu prijenosom 10 Commoncoina na Commonfare račun (Javite nam ako Vam treba pomoć oko postupka)

3. Odgovorite na sljedeće pitanje, vlastitim glasom i u vlastitom stilu, koristeći maštu i promičući vlastite vrijednosti:

Kako socijalna poduzeća mogu pridonijeti društvenoj pravednosti i boljem društvu u Europi…

Kriteriji za odabir kao putujućeg blogera jesu: i) relevantnost odgovora na postavljeno pitanje, ii) zastupljenost Commonfare vrijednosti, iii) sposobnost pomaganja, informiranja ili poticanja drugih, i iv) kreativnost

4. Objavite svoju priču na commonfare.net do kraja dana 10 travnja. (CET 24:00), s tag-ovima "Prag" i "Common Story".

5. Commonfare će objaviti pobjedničku objavu 11. travnja u postu na commonfare.net. Dobitnik će biti obaviješten putem e-pošte s kojom se prijavio na commonfare.net.

6. Spakirajte prtljagu i odlično se provedite na Commonfare radionici u Pragu!

4. Nakon što sve završi, napišite priču o svom iskustvu za Commonfare.net 

Commonfareprague

Commonfare.net is for, with, and by people.

Do you want to join? You will need only an email address, and we will never use it for other purposes.

0 Comments

There are no comments