Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.

COMMONERS VOICES

Commonfare-ov Poziv za priče: Napišite priču i sudjelujte na festivalu u Italiji!

Dragi budući članovi Commonfare-a,

Commonfare.net je platforma osmišljena za informiranje, poticanje i povezivanje ljudi diljem Europe u zamišljanju i stvaranju pravednijeg društva utemeljenog na solidarnosti građana, općem dobru i društvenoj pravdi. Ova platforma je u nastajanju i postat će ono što mi, članovi Commonfare-a, stvorimo od nje.

U tom duhu, sa zadovoljstvom objavljujemo naš prvi poziv za Zajedničke priče! Podijelite svoje ideje o tome što vas znači "dobro" društvo, a ako je vaša priča odabrana, Commonfare će vas poslati na nevjerojatan festival Santarcangelo u Santarcangelo di Romagna , u Italiji od 12. do 15. srpnja 2018., kao blogera Commonfare.net.

Commonfare pokriva troškove putovanja i smještaja kao i dnevnice za maksimalno uživanje u Festivalu. Kao Commonfare bloger možete uživati u izložbama, koncertima, radionicama, sajmovima i zabavama, sklopiti nova prijateljstva, izgraditi mreže i nadahnuti se snagom umjetnosti i kulture u zamišljanju pravednijeg društva. Nakon Festivala podijelite svoje iskustvo na Commonfare.net.

Na festivalu Santarcangelo, Commonfare bloger će sudjelovai u informativnom razgovoru s ključnim ljudima iz Macao-a. Kao primjer najbolje Commonfare prakse, Macao je nezavisni centar za umjetnost, kulturu i istraživanje koji je posvećen preispitivanju društvenih promjena, razradi neovisne političke kritike i stvaranju inovativnih upravljačkih i proizvodnih modela. Macao je trenutno smješten u nekadašnjoj klaonici usred golemog napuštenog područja u Milanu, i djeluje kao domaćin izvedbenih umjetnosti, kinematografije, likovne umjetnosti, dizajna, fotografije, književnosti, novih medija i hakiranja, a koordinira ga otvorena skupština sastavljena od umjetnika i umjetnica, aktivista i aktivistica. Commonfare vjeruje da bi cijela Europa mogla puno naučiti iz primjera Macaua i Festivala Santarcangelo, te želi pomoći u stvaranju mostova preko granica, dijeljenju znanja i informacija, a što je najvažnije, poticanju kreativnosti i društvene solidarnosti u borbi za našu zajedničku dobrobit.

Zainteresirani? Evo što trebate učiniti:


1. Postanite član Commonfare-a prijavom na commonfare.net

2. Pokažite nam vaš interes da postanete Commonfare bloger na festivalu Santarcangelo prijenosom Commoncoina na Commonfare račun, ovdje: https://commonfare.net/en/listings/commonfare-ov-poziv-za-price. Odlučite koliko želite donirati (Javite nam ako Vam treba pomoć oko postupka - info@commonfare.net)

3. Odgovorite na jedno od sljedećih pitanja, vlastitim glasom i u vlastitom stilu, koristeći maštu i promičući vlastite vrijednosti:

Vrsta društva u kojem želim živjeti je ...

Europa u kakvoj želim živjeti je ...

Moja verzija pravednog društva je ona u kojoj ...

Kriteriji za odabir kao putujućeg blogera jesu: i) relevantnost odgovora na postavljeno pitanje, ii) zastupljenost Commonfare vrijednosti, iii) sposobnost pomaganja, informiranja ili poticanja drugih, i iv) kreativnost

Objavite svoju priču na commonfare.net do kraja dana 29. lipnja (CET 24:00), s tag-ovima "Santarcangelo" i "Common Story". Commonfare će objaviti pobjedničku objavu 2. srpnja u postu na commonfare.net. Dobitnik će biti obaviješten putem e-pošte s kojom se prijavio na commonfare.net.

Spakirajte prtljagu i odlično se provedite na festivalu Santarcangelo!

Nakon što sve završi, napišite priču o svom iskustvu za Commonfare.net

Commonfare.net is for, with, and by people.

Do you want to join? You will need only an email address, and we will never use it for other purposes.

2 Comments

Anonymous avatar

Anonymous

June 20, 2018 at 03:08

Interesting — is it open to everybody

Card cfavatar

Commonfare

June 25, 2018 at 11:24

Hi, yes of course, it's open to everybody. You are very welcome to send your story :)