Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.

COMMONERS VOICES

Commonfare-ov Poziv za priče: Napišite priču i sudjelujte na Fališ festivalu kao video-bloger za Commonfare!

Commonfare-ov Poziv za priče: Napišite priču i sudjelujte na Fališ festivalu kao video-bloger za Commonfare!

 

Dragi budući članovi Commonfare-a,

Commonfare.net je platforma osmišljena za informiranje, poticanje i povezivanje ljudi diljem Europe u zamišljanju i stvaranju pravednijeg društva utemeljenog na solidarnosti građana, općem dobru i društvenoj pravdi. Ova platforma je u nastajanju i postat će ono što mi, članovi Commonfare-a, stvorimo od nje.

U tom duhu, sa zadovoljstvom objavljujemo naš drugi poziv za Zajedničke priče!

Commonfare će podržati jednog video-blogera da sudjeluje na Festivalu alternative i ljevice u Šibeniku od 5. do 8. rujna 2018. Detaljan program možete pogledati ovdje: http:/www.falis.com.hr/index.php .

Ponesite svoju kameru i snimite videozapise i fotografije ovog izvanrednog festivala za Commonfare.net, a mi ćemo pokriti troškove putovanja, smještaja i dnevnih troškova, kako bi vam omogućili opušteno uživanje u Festivalu.

Zainteresirani? Evo što je potrebno:

  1. Posjedujete vlastitu kameru i možete snimati videozapise i fotografije visoke kvalitete za Commonfare.net. Video može biti bilo koji stil, po mogućnosti HD (1090p ili 720p mpeg4) koji će biti objavljen na Commonfare.net s otvorenom dozvolom.
  2. Govorite hrvatski, bosanski, srpski ili crnogorski (i uživate u živahnim javnim raspravama i prezentacijama)
  3. Postanite član Commonfare-a prijavom na commonfare.net
  4. Pokažite nam vaš interes da postanete Commonfare video-bloger na Fališ festivalu prijenosom Commoncoina na Commonfare račun, ovdje: https://commonfare.net/en/listings/commonfare-call-for-stories-write-a-story-and-attend-falis-festival-as-a-video-blogger-for-commonfare. Odlučite koliko želite donirati (Javite nam ako Vam treba pomoć oko postupka - info@commonfare.net)
  5. Odgovorite na jedno od sljedećih pitanja, vlastitim glasom i u vlastitom stilu, koristeći maštu i promičući vlastite vrijednosti:
  6. Turizam može biti izvor solidarnosti građana kada ...
  7. Turizam može pomoći u jačanju lokalnih zajednica ...
  8. Kako bi turizam bio pokretač društvene pravde, mora se ..


Kriteriji za odabir kao putujućeg blogera jesu: i) relevantnost odgovora na postavljeno pitanje, ii) zastupljenost Commonfare vrijednosti, iii) sposobnost pomaganja, informiranja ili poticanja drugih, i iv) kreativnost.

Pošaljite svoju priču na commonfare.net do kraja dana 2. rujna, s oznakama "Fališ" i "Zajednička priča". Commonfare će objaviti dobitnika 3. rujna na commonfare.net.

Dobitnik će biti obaviješten i putem e-pošte na adresu s koje je izvršena prijava na commonfare.net.

Pobjednik mora donijeti vlastitu video kameru kojom se mogu snimati Commonfare panel-diskusije u srijedu, 5. rujna i petak, 7. rujna, te fotografirati događaje, publiku i uhvatiti atmosferu Fališ festivala za Commonfare.net.

Spakujte svoje torbe za odličnu zabavu i snimajte video i foto materijale na Fališ festivalu u Šibeniku

Falis

Commonfare.net is for, with, and by people.

Do you want to join? You will need only an email address, and we will never use it for other purposes.

0 Comments

There are no comments